Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka herce Jiřího Krampola (85) Marta šokuje. Současná žena populárního herce Hana Krampolová (†59) jí prý posílala šílené esemesky. Paní Marta poprvé promluvila.

Od rozvodu v roce 1994 udržuje Marta se svým bývalým mužem korektní a přátelské vztahy, ale začátky jednoduché nebyly. "S Jirkou vycházíme dobře, koneckonců spolu máme krásného syna Martina, ale jeho manželka Hanka mi letos v létě udělala trochu peklo. Můj syn ji totiž nemohl doprovodit do společnosti a ona si myslela, že za tím stojím já. Tak mi napsala hodně sprostou esemesku, že dělám ostudu jménu Krampol a ať se nechám okamžitě přejmenovat," prozradila Marta Krampolová.

"Nejdřív mě do smsky nazvala tak, že vyjmenovala skoro celý dvorek a pak mi vyhrožovala, že jestli se nenechám do několika dnů přejmenovat, tak že uvidím! Dva dny nato vypukla aféra s jejím kleptomanstvím, kdy ji kamery natočily, jak krade v obchodě, a to dokonce několikrát za sebou. Tak kdo tady z nás dvou dělá jménu Krampol ostudu?," uvedla pohoršeně stále krásná bývalá modelka Marta Krampolová.

"Několikrát jsem pomáhala jak Hance, tak její mamince, i když jsem vůbec nemusela. Prostě jí asi najednou přeskočilo, nebo nevím," dodala Krampolová ve Věštírně Květy Fialové, kam dorazila společně s dalšími známými tvářemi. Hlavní tvář Věštírny, herečka a moderátorka Jitka Asterová (64) nemohla chybět a dorazila v doprovodu své kamarádky, herečky Hanky Čížkové.

"Měla jsem teď hodně těžké období v osobním životě, ale tentokrát se to výjimečně netýkalo chlapů. Za čtyři dny mám narozeniny a bylo mi slíbeno, že pak půjde křivka mé energie zase nahoru. Přiznám se, že už bych to dost potřebovala. Měla jsem teď hodně rodinných starostí, ale nechci aby to vypadalo, že si stěžuji. Můj tatínek letos oslavil sto let, a tak vím, že nemám vlastně žádný nárok, abych byla negativní!" dodala Jitka Asterová.

Reklama

Další články

Načítám