Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Roseanne Barr (67) proslula kromě herectví také svými kontroverzními výroky a konspiračními teoriemi. Jeden takový nenávistný rasový projev na Twitteru ji dokonce před dvěma lety stál kariéru a ukončil její působení v ikonickém seriálu Roseanne. Není proto vůbec překvapením, že nyní přišla i s vlastní teorií o účelu koronaviru.

„Víš, o co jde, Norme? Myslím, že se zkrátka snaží zbavit celé mojí generace,“ uvedla v youtubové sérii Quarantined With Norm MacDonald. A moderátor, bývalá hvězda show Saturday Night Live, hereččinu teorii nevyvracel.

„Je tu hodně paniček, které mají peníze, ale nepracují. Takže kdybychom je odstranili ze společnosti, bylo by to vzrušující,“ přitakal MacDonald (60).

Barr se také nechala slyšet, že má připravenou perfektní žalobu na celý Hollywood, která by „všechny poslala do s*aček.“ O detaily se ale nepodělila.

Barr nechvalně proslula svými výroky na Twitteru, kde například popřela, že by bombový útok na bostonském maratonu v roce 2013 byl dílem teroristů, označila George Sorose, židovského finančníka a jednoho z nejvýznamnějších filantropů na světě za nacistu nebo přirovnala Valerii Jarrett, poradkyni prezidenta Obamy, k opici. Právě poslední zmiňovaný výrok ji stál její životní roli a kariéru v Hollywoodu.

Reklama

Další články

Načítám