Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O rok starší je dnešním dnem zlatá slavice Lucie Bílá (58). Její věk by jí ale hádal málokdo. Pravděpodobně na tom má zásluhu i zpěvaččin o 17 let mladší partner Radek Filipi. Od té doby, co se k sobě po malé rozchodové pauze v roce 2017 vrátili, vrkají jako dvě hrdličky a Lucie po boku svalnatého krasavce mládne.

Takhle Lucie Bílá posiluje v karanténě.

Energii na rozdávání má i po pracovní stránce. Než začal nouzový stav, zvládala kromě své běžné práce také pečovat o kulturní dům a hospůdku, které ve svých rodných Otvovicích koupila, a ve volných chvílích ještě vyráběla charitativní předměty jako křišťálové anděly, růžence a přívěsky.

Nezahálí ani teď, přestože svou milovanou profesi vykonávat nemůže. Kvůli pandemii koronaviru začala šít roušky, které rozdává potřebným. Mimo to nezapomíná ani na své věrné fanoušky, se kterými komunikuje skrz sociální sítě, posílá jim pozdravy a natáčí se svou láskou vtipná videa.

Začátkem března si ještě užila obnovenou premiéru muzikálu The Addams Family.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám