Hlavní obsah
Článek

Nad touhle fotkou se rozněžní i největší drsňák. Svého druhého syna přivedla Ornella Koktová (31) na svět 1. dubna a už dělá radost celé její rodině. Na malého Svena se nemůže vynadívat nejen jeho maminka, ale ani táta Josef Kokta (66) a starší bratr Quentin.

S několikadenním chlapečkem si teď udělali roztomilou fotku, kterou se dvojnásobná maminka hned pochlubila. „Tak máme za sebou první noc doma. Musím říct, že to, jaký je Sven pohodář, jsem vážně nečekala. Ve 22:30 nakrmen a ve 4:30 se pomalu probouzí jemným vrněním, že má hlad,“ svěřila se Ornella s tím, že naopak nezavřela oka ona s manželem.

„Jako my s Pepou jsme se budili víc, protože jsme neustále kontrolovali, jestli je OK a tak. Po krmení znovu usnul a probudil se až kolem deváté ráno! Prostě totální šokinggg. Quentinek se první 3 měsíce budil někdy i po hodině. To bylo teprve rodeo,“ dodala Ornella, která už chlapečka vzala i na zahradu a povozila ho v kočárku. Malý Sven je opravdu roztomilý a fotka se sedmikráskou, kterou mu přinesl starší bratr, vykouzlí úsměv na tváři snad každému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám