Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako mnoho dalších kolegů z umělecké branže přišla Barbora Mottlová (37) ze dne na den o práci. Divadla momentálně nehrají, nové projekty se až na výjimky nenatáčejí. Situaci se herečka postavila čelem, protože, jak sama říká, nájem a jídlo se samy nezaplatí, a našla si práci v supermarketu.

Bára Mottlová momentálně nemá práci ve svém oboru, tak si našla jinou

„Beru situaci takovou, jaká je, a vycházím z ní. Nedá se nic dělat. Nebrečím. Nesedím doma na zadku a nečekám, až dojdou peníze. Nenechám se od nikoho vyživovat, a když mám zdravý nohy a ruce, nebudu si ani půjčovat, abych mohla doma válet šunky. Nájem ani žvanec se samy nezaplatí,“ píše Mottlová, která už druhý týden pracuje v sámošce na pokladně.

„Díky tomu mám dobrý pocit z odvedený práce, učím se novým věcem a hlavně: poznala jsem super partu lidí. Jsem vděčná za to, co mám, a co díky týhle divnodobě poznávám,“ dodává Bára a vzkazuje: „Lidi, ty voe, mějte se rádi!“

Fanoušci na sociální síti jí za její rozhodnutí nesedět s rukama v klíně tleskají a přejí jí pevné zdraví. „Hlavně se opatrujte, teď jste v první linii,“ vzkazují Báře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám