Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) si užívá rodinné chvilky se svými ratolestmi, zatímco zůstává v karanténě v jejich domě v LA. Ani v karanténě ale nezahálí. Na sociálních sítích se objevily fotografie, kterými promuje novou kolekci svého prádla Skims.

Na fotografiích, na nichž hlavní roli hraje její bujné poprsí, je televizní hvězda vidět v kalhotkách a tílku. Kromě promování vlastních i jiných značek se Kim připravuje na premiéru vlastního dokumentu s názvem Kim Kardashian West: The Justice Project.

Dokument pojednává o jejím boji za vězeňskou reformu a iniciativu ke snížení hromadného uvěznění. Kim studuje práva a před dvěma lety se zasloužila i o propuštění Alice Johnson, která byla kvůli drogám odsouzena na doživotí. Její příběh chytil Kim za srdce a osobně za ni orodovala u prezidenta Trumpa.

„Existuje mnoho lidí, kteří v minulosti udělali špatná rozhodnutí. Například poté, co prožili nějaké trauma. Každý si zaslouží druhou šanci,“ nechala se Kim slyšet v traileru k dokumentu, který bude mít v neděli premiéru na streamovací síti Oxygen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám