Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) byla vždy velmi akční, a tak by jeden řekl, že se bude v karanténě nudit. Ještě než začal řádit koronavirus, stihla si užít dovolenou na Zanzibaru.

Fanouškům se chlubila sexy fotkami v plavkách, kterým teď odzvonilo. Simoně to ale vůbec nevadí. Modelka si užívá chvilky s dětmi, a dokonce se pustila do pečení buchet.

„Myslela jsem si, že mi v tý karanténě a totální izolaci hrábne, ale nestalo se tak, užívám si to na plný pecky. Myslím ty momenty s dětmi. Ty jejich kecy, smích, řev, pusinky, objetí, hry, věčný bordel a kravál,“ libovala si modelka, jež se pustila i do nepopulárních domácích prací.

„Jo a taky jsem umyla okna, podlahu a upekla buchty, a i když už mi dávno účes fakt nedrží, jsem šťastná doma s rodinou. Vím, že to brzy skonči a já vlastně nevim, co si bez těch mojich miláčků počnu. Užívejme si to, jak nejvíc to jde, čas letí, držte se,“ vzkázala z karantény Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám