Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Kohoutová (33) se v únoru stala maminku dcery Loly, kterou má s partnerem Kryštofem Kubínem. Ten své partnerce pomáhá a je jí velkou oporou. Oba dva mají velkou výhodu, že v době koronavirové mohou využívat zahradu.

Berenika se nedávno pochlubila snímkem, jak její partner hrdě pózoval s dcerkou v náručí. Díky zahradě si ani nemusel nasadit roušku. Kryštofovi herečka před pár dny vysekla velkou poklonu.

„Jsem vděčná, že mam po svým boku někoho, kdo vyveze ten kočár i po horách a lesích a já se můžu jen dívat. Někoho, kdo mi v noci po kojení nabídne, že bude s naším dítětem chodit, když dítě nespí. Někoho, kdo mi okomentuje každou fotku v mini oblečku srdíčkem. I když jich je třistapadesát za den. Někoho, s kým se vystřídám při vaření večeře,“ rozněžnila se.

Berenika se nedávno vydala do Prahy, cesta jí z více důvodu udělala radost.

„Helejte, tak já byla teda po sto letech v tý Praze vyzvednout si tenhle epesní dort a jako vlastně je to hezký. Bála jsem se, že bude smutno, prázdno, ale podniky prodávaj přes okýnka, lidi je podporujou, kupujou a nosej roušky! Ale až budou trhy a všecky tyhle věci zas, tak to stejně bude nejvíc,“ zasnila se Berenika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám