Hlavní obsah
Článek

Kdo zná dobře seriál Přátelé, jistě si vybaví scénu, v níž Monica (Courteney Cox) a Chandler (Matthew Perry) nahrávají vzkaz pro dceru Rosse (David Schwimmer) a Rachel (Jennifer Aniston) Emmu k jejím osmnáctým narozeninám. Dle scénáře by je oslavila 4. dubna. „Podle internetu dnes slaví 18. narozeniny Emma Geller-Green. Takže hádám, že konečně dostane vzkaz od Moniky a Chandlera,“ stojí na twitterovém profilu Netflixu, kde jsou Přátelé ke zhlédnutí.

Pro připomenutí: Ross nahrává zprávu pro Emmu ve chvíli, kdy Monica a Chandler museli kvůli jejím narozeninám zrušit romantickou dovolenou. A jsou rozmrzelí. „Ahoj, Emmo, je rok 2020. Pořád tak ráda spíš? Mimochodem, jsme teta Monica a strýc Chandler, možná nás nepoznáš, protože s tvými rodiči jsme nemluvili sedmnáct let. Byli jsme manželé, ale pak jsme prošvihli společný víkend a tak nějak se to rozpadlo. Kvůli tobě! Takže všechno nejlepší,“ říká vždy ironický Chandler.

Emmu v letech 2003-2004 ztvárnila dvojčata Noelle a Cali Sheldonovy, které dle filmové databáze IMDb oslaví osmnáctiny v červenci. Herectví se věnují stále, ale v menší míře. „Není to jejich prioritou,“ uvedla matka děvčat Gretchen Carpenter.

Cali s herečkami (zleva) Courteney Cox, Jennifer Aniston a Lisou Kudrow

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The one where it all began.... #friends25 ❤️

Příspěvek sdílený cali (@cali.sheldon), Zář 22, 2019 v 9:29 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám