Hlavní obsah
Článek

Od doby, co Kateřina Sokolová (34) zvítězila v Miss České republiky, uběhlo už 13 let. Dnes 4. dubna slaví tato krásná brunetka 31. narozeniny.

Bujarou oslavu se všemi přáteli musí kvůli pandemii koronaviru odložit, ale jako dárek před narozeninami si dopřála dovolenou v Thajsku, odkud se v půlce března vrátila. V plánu sice měla delší pobyt, ale kvůli zrychlujícímu se vývoji situace raději koupila letenky a vrátila se do Čech.

Nejbližší přátelé a rodina by Kateřině nejspíš v tento den přáli kromě zdraví i lásku, na kterou minulý rok příliš štěstí neměla. Po rozchodu se snoubencem Pavlem Kyllarem je nezadaná. Přestože jí v Thajsku dělal doprovod expřítel Robert Hájek (se kterým se rozešla v roce 2014), modelka obnovení vztahu popřela s tím, že zůstali dobrými přáteli, kteří spolu rádi tráví čas.

Jednu lásku si ale v Thajsku přesto našla. „Letos jsem propadla thajskému boxu. Věnovala jsem se mu už dřív, ale tady jsem začala opravdu intenzivně několikrát do týdne,“ chlubí se Miss, která se může pyšnit pevnou postavou a plnými křivkami. Podívejte se v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám