Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky tomu, že je tak trochu jako Ferda Mravenec a zvládá práce všeho druhu, nemá Vašek Noid Bárta (43) v současné situaci problém nejen s domácností a zahradou, kde zvládnul osázet záhony i natřít terasu, ale ani s uměleckou tvorbou. Na text svého táty složil písničku a natočil k ní klip. Obsadil partnerku Elišku Grabcovou.

"Byla to hodně rychlá akce. Jeden večer mi táta poslal krásný text, další jsem složil hudbu, nahrál to a nazpíval, a večer už jsme točili s Eliškou klip u nás na zahradě. Udělali jsme mystickou atmosféru světly a kouřostrojem a bylo to. Pak jsem to nastříhal a nabarvil, zasadil s Terezkou hrášek a pátý den od chvíle, co jsem ten text dostal, měl klip premiéru na mém kanále," osvětlil Super.cz proces vzniku videoklipu k písni Divnej karneval.

Doma se Vašek nenudí. "Karanténu zvládáme dobře, opravdu nikam až na výjimky nechodíme. Já akorát každý pátek s Ivou Pazderkovou (44) vysílám živě z Hudebního divadla v Karlíně. Jinak si užívám rodinný život a všechny svoje holky. A projektů mám i ve studiu dost. Složil jsem další píseň pro Nikolase Paula, což je mladý nadějný zpěvák, kterého produkuju. A v plánu jsou i další písničky pro moje kolegy," vypočítal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám