Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anička Slováčková (28)se ukáže jako sestřička Radka z Ordinace v růžové zahradě 2 ve zbrusu novém účesu.

S jarem přišla do života dříve drzé a nepříliš populární sestřičky velká láska v podobě doktora Vojty Kratochvíla (Ivan Lupták). Ten ji na narozeniny překvapí pozváním do divadla, a ona jeho na oplátku hodlá okouzlit změnou image.

Anička Slováčková, která kvůli rakovině prsu a následným chemoterapiím své vlasy ostříhala a v seriálu začala nosit paruku, blonďaté mikádo vymění za krátký účes, který nikdy předtím nevyzkoušela.

„Takhle krátké vlasy jsem nikdy neměla. Je to pro mě velká změna, ale už se těším zpátky na svoje dlouhé vlasy. Doufám, že ty moje pravé budou rychle dorůstat," svěřila Anička, která s fanoušky před pár dny sdílela, že za sebou má poslední chemoterapii.

„Škoda, že pod tou rouškou nemůžete vidět, jak velký mám úsměv. Víc k tomu teď nenapíšu. Jsem plná emocí - pozitivních. Nejvíce vystihuje moji náladu slovo: DĚKUJU,“ vzkázala Slováčková.

Reklama

Další články

Načítám