Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzanu Belohorcovou (48) v Americe opustili její rodiče. Vydali se po několika měsících zpět domů na Slovensko. A protože lety z Ameriky už nejsou, Zuzka jim zařídila privátní letadlo. A zatraceně luxusní.

"Letěli z Ameriky do Prahy, odkud směřovali autobusem na hranice Slovenské republiky a dál směr Bratislava - Jarovce, kde jim a ještě dalším jednotlivcům oznámili, že tím, že přijeli individuálně, poputují do domácí karantény. Centra hromadné karantény jsou přeplněná. Už jsou doma v Žilině, kde samozřejmě podstoupí čtrnáctidenní karanténu," prozradila Zuza Belohorcová.

Zuza má nyní doma v Americe plné ruce práce. Stěhuje se do domu, který doposud pronajímali. "Museli jsme zavřít, protože budou hotely zavřené. Do konce roku budou v Čechách minimálně zavřené hranice. Nechtěli jsme čekat, aby tady bylo prázdno. Tak jsme se rozhodli, že se sem nastěhujeme a uděláme si z rezidence domeček," prozradili Belohorcová s manželem Vlastou Hájkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám