Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tanečnice Karla Gotta (†80) a manželka zpěváka Petra Poláčka Kateřina má po porodu syna Tobiáše lepší postavu než kdykoli předtím. Přiznala, že to byla dlouhá cesta a zadarmo to rozhodně nebylo.

„V těhotenství jsem přibrala 25 kilo, ze začátku jsem shodila osmnáct a pak jsem se musela snažit. Inspirovala jsem se Simonou Krainovou (51) a začala jsem běhat. Nedám deset kilometrů, dám sedm, ale jde to dolů. Mám o čtyři kila méně než před těhotenstvím," řekla Super.cz Kateřina.

Krátce po porodu se vracela do muzikálu Děti ráje, kde tančí a který má kvůli karanténě nyní pauzu. 16. dubna se měl muzikál opět představit pražským divákům, ale vypadá to, že se kultura naplno vrátí až na podzim.

Druhého potomka manželé Poláčkovi zatím neplánují. „Druhé dítě zatím v plánu není. Tobiáš vydá za tři," dodala Kateřina Poláčková na tiskové konferenci Dětí ráje, která se konala krátce před opatřeními kvůli koronaviru.

Reklama

Další články

Načítám