Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leighton Meester (33) a Adam Brody (40) budou podruhé rodiči. Hereččino bříško, které vystavila při procházce po LA, už nenechává nikoho na pochybách, že je na cestě „baby“ číslo dvě. Hvězdy seriálů Super drbna a O.C. se vzaly před šesti lety. O rok později se páru narodila dcera Arlo.

Seznámili se při natáčení filmu Dcera nejlepšího kamaráda v roce 2011, ale své soukromí si bedlivě střeží. Především Meester je ve sdílení věcí velmi opatrná, jak prozradil před nedávnem Brody časopisu GQ.

„Je v tom důslednější než já. Ne že bych vyhledával publicitu, ale když si vedle mě sednete v metru, řeknu vám všechno,“ nechal se slyšet seriálový sympaťák.

„Nevymetáme akce, nestojíme o přehnanou pozornost. Není na ní nic špatného, jen nám to takhle vyhovuje,“ doplnil. A na adresu otcovství řekl: „Je to skvělé úplně ve všem. Máte na všechno nový pohled. Najednou se máte na co soustředit, a to na něco, co je mnohem důležitější než vy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám