Hlavní obsah
Článek

Ještě před karanténou vstávala každý den v brzkých hodinách a vyrážela cvičit. Hanka Mašlíková (41) nemá božské tělo rozhodně zadarmo, stojí za tím spousta dřiny. Pro modelku a moderátorku je ale pravidelné posilování zábavou.

A nevzdala se ho ani v době, kdy je doma a s manželem André Reindersem může na fitness centra zapomenout. Sexy blondýnka natočila video a ukázala, jak lze cvičit doma, a to i bez desítek posilovacích strojů. „Mám pro vás výzvu, kterou zabijete dvě mouchy jednou ranou. Posílíte tělo a zároveň si doma vytřete,“ svěřila se Hanka, která posiluje s pomocí ručníků a hadříků na podlahu.

„Odcvičit si to můžete v klidu sami doma nebo za účasti živých vah a záškodníků v jednom. Doporučuji druhou náročnější variantu. Každý cvik si zopakujte 3-4krát a minimálně 20 opakování. Díky karanténě máme více času, tak ho pojďme využít a něco pro své tělo udělat,“ dodala Mašlíková, které cvičení rozhodně neulehčuje její čtyřnohý mazlíček a syn Andreasek. Podívejte se ve videu, jak mamince při cvičení zdatně asistují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám