Hlavní obsah
Článek

Americký časopis GQ sestavil žebříček nejnevlivnějších lidí planety pro rok 2011. A na druhé místo posadil britskou princeznu Beatrice, vnučku královny Alžběty II. Její nominaci pak vysvětlil nemožným kostýmem a zvláště kloboukem, který si princezna vzala na svatbu svého bratránka prince Williama. „Zatraceně, kdo pozval toho mývala s vagínou na hlavě?“ táže se autor článku.

Samozřejmě, hned v úvodu celého textu se píše, že je vše míněno v humoru. Tedy celý žebříček, který má být parodií na každoroční seznamy nejvlivnějších lidí planety. Příspěvek o Beatrice doplňuje ještě poznámka. „Američané, všimněte si: Britové mají stejně tolik trapných křupanských bratranců a sestřenic, jako máme my.“

Na páté příčce jsou pak Bono, David Evans a Julie Taymor společně. Jsou totiž spolutvůrci muzikálu Spider-Man, který uvedli na Broadwayi. Stál je 65 miliónů dolarů (asi 1,2 miliardy) a stal se propadákem. „Utraťme 65 miliónů dolarů za muzikál o Spider-Manovi, protože děti, které ho milují, a staří židovští turisté, kteří rádi chodí na Broadway, jsou úplně jedna a tatáž sociální skupina,“ vtipně glosuje časopis.

Jedenáctým nešťastníkem je pak kněz Harold Camping, který už počtvrté neúspěšně předpověděl konec světa, naposledy letos na 21. května, a pak se opravil s tím, že to bude až 21. října.

V seznamu se objevují také Gwyneth Paltrow, Arnold Schwarzenegger či Harrison Ford. Pětadvacátým je pak prezident Obama.

Reklama

Další články

Načítám