Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Katie Piper (36) je už pět let šťastně vdaná za Richarda Suttona a pro Harper´s Bazaar se nyní rozpovídala o manželství, ke kterému dopomohl zpěvák skupiny Coldplay Chris Martin. Pro magazín nafotila také sexy snímky, na nichž vypadá naprosto skvěle.

Piper před lety vzala Suttona na koncert Coldplay, na který jí pozval sám Martin. Když se pak se zpěvákem potkali v zákulisí, zeptal se bez okolků, jestli je Sutton jejím přítelem. „Oba jsme odpověděli, že nevíme. Později téhož večera Richie konstatoval, že už jsme asi pár, že nás dal Chris dohromady,“ popsala začátek jejich vztahu.

Katie ale čekaly náročné operace, a tak se do vztahu nijak nehrnula. O tom, že by se kvůli tomu na ni měl vykašlat, však Sutton nechtěl ani slyšet. „Viděl mě takovou, jaká jsem, a miloval mě.“ Od té doby jsou nerozluční.

V roce 2008 na Piper dva útočníci vylili kyselinu a způsobili jí četné popáleniny na tváři a hrudníku. Nenávratně jí to poškodilo kůži a musela podstoupit sérii operací. O činu natočila dokument a vydala několik knih. Piper je také dvojnásobnou maminkou, se Suttonem má dcery Penelope (2) a Belle (6).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám