Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Matthew Davis (41) ze seriálu Upíří deníky nebo filmu Pravá blondýnka se stal otcem. S manželkou Kiley Casciano (27) přivítali na svět dceru. „Ripley Nightingale Davis. Narozená 31. března ve 21:51. 3,2 kila. Blonďaté vlásky, modré oči, maminčin krásný obličej,“ oznámil herec na sociální síti. „Doufejme, že nezdědí moji dyslexii,“ zažertoval.

Matthew Davis a Kiley Casciano mají dceru Ripley

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Merry Christmas from mom and dad ❤️

Příspěvek sdílený Kiley Casciano Davis (@kileycascianodavis), Pro 25, 2019 v 5:46 PST

S fanoušky se také podělil o poznatky, kterých během porodu nabyl. „Rychle jsem se naučil, že ženy, které rodí, neocení vtípky. Moje manželka si obvykle myslí, že jsem vtipný, ale tentokrát jsem byl jen otravný řidič, který musel okamžitě sklapnout,“ sdílel. „Také otázka ‚jak ti je?‘ nebyla moc dobře přijatá. Dostalo se mi odpovědi: ‚je mi, jako když mám kontrakce, takhle se cítím‘,“ tweetoval ještě před oznámením narození dcery.

Davis a Casciano se vzali v prosinci 2018 jen tři hodiny po zásnubách. „Když se během nakupování své lásky zeptáte, jestli si vás chce vzít, a o tři hodiny později jste svoji,“ oznámil tehdy. Zprávu o tom, že s manželkou čekají prvního potomka, zveřejnili loni v září.

Reklama

Další články

Načítám