Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká americká modelka Karlie Kloss (19) odhodila veškerý stud a pro italský Vogue a fotografa Stevena Meisela se svlékla do naha. Na některých snímcích jsou vidět "jen" její ňadra, na dalších však pózuje pouze v bílých lodičkách a s obrovským mexickým sombrerem. Karlie, jež je považována za jednu z nejlepších modelek současnosti, předvedla dokonale štíhlé a pevné tělo. Není divu, že ve světě módy si vysloužila přezdívku „New Body“.

Tento lichotivý titul přitom dosud patřil veteránce mezi modelkami Elle Macpherson (47), které se ve své době neřeklo jinak, než „Body“. Není divu, že nového „těla“ v módním průmyslu si všimli i lidé od Victoria’s Secret. Právě pro tuto značku spodního prásla předvádějí modelky těch nejzvučnějších jmen současnosti jako Miranda Kerr, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio či Karolína Kurková. Kloss si tak minulý měsíc odbyla svou premiéru, když se po mole proháněla jako jeden z andílků této značky.

Rodačka z Chicaga je v současnosti na webové stránce models.com hodnocena jako čtvrtá nejlepší modelka světa. Předpovídána je jí navíc hvězdná budoucnost, podle mnohým by se měla již brzy zařadit po bok takových stálic jako je Gisele Bundchen či Heidi Klum.

Reklama

Další články

Načítám