Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) se odstěhoval od své snoubenky Marcely. Kvůli karanténě po návratu ze zahraničí, ale také kvůli tomu, že řada jeho přátel se nyní rozvádí. Každodenní čtyřiadvacetihodinový kontakt s drahými polovičkami podle něj vztahům nesvědčí.

"Protože jsme si teď v rámci čtrnáctidenní karantény dali s partnerkou “samotku”, a já zůstal v druhém bytě, abychom neskončili jako pár našich přátel, kteří mi volali o číslo na dobrého právníka, došlo mi hned několik věcí, které jsem nevnímal, nebo nějak přestal vnímat," napsal Ztracený.

Marek Ztracený požádal svou přítelkyni Marcelu o ruku před vyprodanou O2 arenou.

"Vaření je zábava, ale když se u nás doma skončí, tak se ta kuchyň sama umyje a uklidí. Tady u mě je ta kuchyň nějaká líná nebo co," směje se. "Hodil jsem to teda do myčky, a když už jsem to do té myčky dal a zapnul ji, ukázalo se, že se sama po umytí nevyndá? Jasný.. je to logický a věděl jsem to, ale zabere to vlastně dost času," pokračuje.

To stejné s dalšími domácími pracemi. "Doma se mi oblečení pere samo, tady v mém oblečení zavládla nějaká anarchie nebo co, a to prádlo furt leželo nehnutě před pračkou. Musel jsem ty věci do pračky hodit sám, ale pak se ukázalo, že se to musí i pověsit a po nějaký době sebrat a srovnat. Takhle napsaný to zní strašně jednoduše a logicky, ale ono to vlastně zabere dost času. Nehledě na to, že se ti zmenší o velikost téměř všechna trika," dělá výčet prací, které jsou nyní na něm.

"Doma když se oholím, tak se to umyvadlo většinou umyje samo od sebe... to moje tady se nějak samo nemyje... spíš jakoby vůbec. Člověk to udělá, to je jasný, ale zase to zabere nějaký čas. No abych to zkrátil. Buď máme doma kouzelný byt a spotřebiče, nebo kouzelnou partnerku," vzdává hold přítelkyni Marcele.

"Člověk si sice první den řekne, že na tom toho zas tolik není, ale další dny si uvědomí, že mu to zabere značnou část dne a že to není ten nejzábavnější koníček. Takže tímto se chci omluvit za svoje leckdy přiblblé řeči a představy ohledně tohoto tématu své přítelkyni, vlastně i všem svým bývalým přítelkyním a vyseknout poklonu partnerkám, maminkám a ženám, které už si možná ani neuvědomují, že to dělají, a říct, že je to od vás hezký," vzkázal Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám