Hlavní obsah
Článek

Několik týdnů po začátku pandemie v ČR stále nejsou volně dostupné roušky, máme pro Vás reálné a rychlé řešení – chraňte sebe a své blízké zdravotnickými rouškami. NEVYŽADUJEME ŽÁDNÉ PENÍZE PŘEDEM!

Nedostatek roušek – dají se vůbec koupit?

Současný trh se snaží ovládnout podvodníci, jejich předraženému a nelidskému obchodu teď je konec. Řešení je zde – www.obezin.cz za roušky zaplatíte až při převzetí, ODESÍLÁME IHNED A NA DOBÍRKU!

Kde si dnes můžete roušky nakoupit? 

Z hygienických důvodů doporučujeme roušky nakoupit online prostřednictvím e-shopů, vyhnete se tak nebezpečnému kontaktu s lidmi. Obezin www.obezin.cz momentálně nabízí rodinné balení (25 ks) certifikovaných zdravotnických roušek za příznivé ceny, GARANTUJEME RYCHLÉ DORUČENÍ A NECHCEME PENÍZE PŘEDEM. Kvůli překupníkům je prodej omezen na 1 balení na osobu.

www.obezin.cz

Experti radí – nezapomínejte na dezinfekci! 

Řada expertů doporučuje pravidelně svůj domov čistit zapomocí moderních víceúčelových dezinfekcí. Při každé vycházce si totiž domů přineseme mnoho virů a jiných nečistot. Tyto výrobky mají silný a dlouhotrvající antivirový, antibakteriální a protiplísňový účinek. Jsou velmi účinné i na odstraňování pachů a k dlouhodobě rychlé dezinfekci biologicky znečištěných povrchů. Moderní dezinfekční prostředky jsou vhodné pro všechny, ne pouze pro občany v nejrizikovějších skupinách. Chraňte se ještě dnes na stránkách www.obezin.cz , ZBOŽÍ K VÁM DORAZÍ RYCHLE A ZAPLATÍTE AŽ PŘI JEHO OBDRŽENÍ!

www.obezin.cz

Další články

Načítám