Hlavní obsah
Článek

Britská modelka Jodie Marsh (32), která dříve odhalovala své hříšné ženské křivky v pánských časopisech, se v posledních měsících proměnila ve vytrénovanou kulturistku, a jak se zdá, na svém svalnatém vzhledu i nadále pracuje. Tvrdé tréninky plné posilování a především velice nízký podíl tuku v jejím těle způsobily, že se pod její kůží rýsuje nejen každý sval, ale i silikonové prsní implantáty.

Marsh kromě posilování drží i přísnou dietu, a tak je výsledný dojem z jejího dekoltu ještě méně přirozený, pod kůží se jí totiž rýsují již jen silikony, ale téměř žádná vlastní prsní tkáň. Vidět to bylo na akci Global Angel Awards konané v hotelu Park Plaza v Londýně.

Podobný problém se vyskytuje u řady žen s nadměrným fyzickým vypětím, které mají v těle minimum tělesného tuku. Podle plastických chirurgů je pro tyto ženy mnohem vhodnější umístit implantáty pod velký prsní sval, kde nejsou zdaleka tak patrné.

Samotná Jodie nedávno uznala, že by si ráda nechala současná silikonová ňadra zmenšit, zvolila by prý silikonové implantáty menšího obsahu. „Má prsa vypadala přirozeně, ale od té doby, co jsem začala cvičit a tolik jsem zhubla, opravdu nějak vyčnívají,“ přiznala Marsh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám