Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) nenechává nikoho na pochybách, že je silnou, nezávislou ženou. Zpěvačka, která z vlastní značky vybudovala módní a kosmetické impérium, nepotřebuje muže, aby jí ukazovali směr. A nejspíš je nepotřebuje ani k tomu, aby se stala matkou, jak prozradila květnovému Vogue.

Pro magazín otevřela téma mateřství a nechala se slyšet, že by v příštích deseti letech měla ráda tři až čtyři potomky. A to bez ohledu na to, jestli pro ně bude mít tatínka. „Jestli bych to zvládla sama? To víte, že jo,“ zdůraznila a pokračovala.

„Mám pocit, že společnost chce, abychom si mysleli, že je to tak špatně. Snaží se vás ponižovat jako matku, když děti nemají otce. Ale jediné, na čem záleží, je štěstí, o tom je zdravý vztah mezi dítětem a rodičem. Dítě můžete správně vychovat jedině s láskou,“ sdílela svůj názor na mateřství.

Rihanna prý aktuálně intenzivně pracuje na nové muzice, ale přiznala, že i po letech ji její sláva stále znervózňuje. „Být před fotografy nebo v pokoji plném celebrit pro mě stále není normální,“ uvedla s tím, že občas mívá i nepříjemné záchvaty úzkosti.

Rihanna prý v lednu definitivně ukončila vztah se saúdským podnikatelem Hassanem Jameelem. S tím randila tři roky, ale vztah neprožívali veřejně. Od rozchodu byla spojována snad s každým mužem, s nímž se objevila, ale Rihanna si své soukromí bedlivě střeží. I kdyby tedy v jejím životě byla nová láska, jen tak se s ní světu nejspíš nesvěří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám