Hlavní obsah
Článek

Rozhodli jste se zhubnout, ale kila se vás drží jako klíště? Nebojte se, zvládnete to i bez pravidelných konzultací u odborníka. Využijte času, který trávíte doma a pusťte se s klidným svědomím do ketodiety, která vám zachutná. Příprava nízkosacharidových jídel s potřebnou dávkou bílkovin je snadná, rychlá a výsledky se brzy dostaví. Nastartujete přirozeně svůj metabolismus a brzy se budete cítit skvěle.

Snadné triky s bílkovinami a sacharidy

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.
Více

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.

Komerční sdělení

Je možné, že jste už mnohokrát četli o tom, jak ketodieta funguje, ale i přesto máte obavy, zda bude fungovat právě na vás. Jestli vám jídla budou chutnat, jestli zvládnete projít hubnutím bez ztráty kytičky a možná se bojíte strašáka jménem jojo efekt. Ani k jednomu ale není důvod. Jakmile svůj jídelníček pomocí široké nabídky nízkosacharidových potravin upravíte, bude trvat jen pár dní, než se vaše tělo přepne do spalovacího režimu a vaše nadbytečná kila začnou pomalu mizet. Každý den si dopřejete spoustu zeleniny, zdravé tuky, dostatečný spánek i pitný režim a na všechny pochybnosti můžete zapomenout. Tak snadné to je. Když ale přece jen budete potřebovat pomocnou ruku, jak ve výběru jídel vhodných pro ketodietu, nebo pro psychickou podporu, výživová poradna perfektně funguje i online. Do 5. 4. 2020 navíc můžete využít 15% slevu s kódem KETO15.

Janis Sidovský a Pavel Vítek dali na doporučení

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.
Více

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.

Komerční sdělení

Čas od času se hubnutí nevyhne ani celebritám, ale vypořádat se s pravidelným jídelníčkem v nabitém programu může být poměrně náročné. Dá se to zvládnout? “Zkoušeli jsme hubnout i jinými způsoby než ketodietou, ale nevyhovovalo nám to,” říká oblíbený český zpěvák, Pavel Vítek. “Máme ale kamarády, kteří si vybrali KetoDiet, měli výborné výsledky a navíc se cítili fajn. Takže jsme dali na doporučení a nejen že se nám podařilo zhubnout, ale navíc jsme začali přemýšlet o tom, co a kdy jíme,” doplňuje ho jeho partner, Janis Sidovský, který se ve světě divadla a hudby pohybuje už bezmála 35 let.

Nemusíte složitě vybírat. Sáhněte po výhodných balíčcích.

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.
Více

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.

Komerční sdělení

V jednoduchosti je krása, souhlasíte? A jíst pravidelně 5x denně, dostatečně pít a hubnout, to zní opravdu jednoduše. Pomoct vám v tom můžou balíčky proteinových jídel na celé období vaší ketodiety. Stačí si jen zvolit balíček podle toho, zda chcete zhubnout jen pár kilogramů, nebo potřebujete porazit výraznou nadváhu. KetoDiet nabízí za zvýhodněné ceny balíčky BASIC na 2 týdny, MEDIUM na 3 týdny a INTENSE na 4 týdny, ve kterých kromě speciálních potravin najdete i podrobný praktický manuál, který vás celým dietním plánem pohodlně provede.

Mlsat se dá i v dietě. Nevěříte?

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.
Více

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.

Komerční sdělení

Lískooříškový krém s máslovým croissantem, palačinky, smetanovou panna cottu a dokonce ani zmrzlinu si odpírat nemusíte. KetoDiet má pro vás nízkosacharidové varianty, které výborně chutnají, ale rozhodně nepřinesou kila navíc. S takovými dobrotami budete mít hubnutí za sebou raz dva a bez zbytečného omezování. Jen si pohlídejte, že je nesníte všechny najednou.

Nezapomínejte na péči o pleť a vlasy i při hubnutí

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.
Více

Foto: KetoDiet CZ s.r.o.

Komerční sdělení

Období hubnutí je pro vaši pokožku přece jen trochu náročnější a jen málokdo se může pochlubit tím, že má pleť perfektní za každých okolností. Proto je dobré si ji hýčkat a dopřát jí péči nejen zvnějšku, ale i zevnitř. KetoDiet Collagen Plus 5000 mg s pomerančovou nebo jahodovou příchutí, vitamínem C a kyselinou hyaluronovou, který patří mezi nejsilnější mořské kolageny na trhu, má příjemnou chuť, podporuje elasticitu kůže, zpevňuje a hydratuje pokožku a pomáhá vyhlazovat i jemné vrásky a strie. Dopřejte si ho i vy.

Další články

Načítám