Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Reinders Mašlíková (41) ukázala svůj dům, kde žije s manželem Andrém Reindersem a synem Andreáskem. Rodina bydlí v řadovém domku v malé obci nedaleko Kladna.

Obývají domek 5+KK s užitnou plochou 127 metrů čtverečních a velkou zahradou. "Bydlíme v řadovce. Jsou to vždy tři spojené domky a my máme ten krajní," prozradila Mašlíková.

"Domek jsme kupovali před téměř pěti lety jako úplně nový, když se ještě stavěl. Není to žádná luxusní vila, ale je to naše, teda zatím banky. Udělali jsme z toho útulné bydlení, což je nejdůležitější," uvedla Mašlíková. "Na náš dům snů si musíme ještě počkat, ale tady jsme maximálně spokojení," dodala moderátorka.

Dům mají zařízený moderně, ale útulně. "S manželem máme stejný vkus, takže jsme se na všem shodli. Máme rádi zemité barvy. Nejsme žádní bytoví designéři. Vše jsme vybírali sami, abychom se doma cítili dobře," dodala Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám