Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) se rozhodla opustit pražský byt na Letné a staví si s manželem Tomášem Třeštíkem rodinný domeček. Fanouškům skrze sociální sítě ukázala, jak se jim rýsují základy hnízdečka. A taky se svěřila, že to není zrovna nejvhodnější období pro budování nového domova.

„Těžko říct, jestli se nám to v téhle komplikované situaci vůbec podaří dostavět, a jestli tam budem bydlet spolu, když už teď se hádáme o každou krávovinu jak psi, ale já to říkala, já věděla, že to bude mazec,“ naráží spisovatelka na to, že trávit 24 hodin denně s manželem a dvěma dětmi pod jednou střechou dává zabrat.

Přesto účastnice loňské řady StarDance neztrácí smysl pro humor. „Je to mnohem horší než zorganizovat svatbu nebo si rozdělit poličky v prádelníku, protože sklánět se až dolů nechce nikdo, a že je někdo vyšší o pár centimetrů, to podle mě není argument, to teda ne, no nic, krásný to je a, doufám, bude a budem tam pohromadě a šťastní,“ těší se Radka Třeštíková.

Co fanoušky na celé stavbě nejvíc zajímá, je balkon. Současný byt manželů Třeštíkových je totiž známý svým pověstným balkonem, na kterém fotograf Tomáš zvěčnil spoustu portrétů nejen známých tváří. „Je to otázka, která nás všechny trápí. Jak to sakra bude s balkónem?!“ ptá se dychtivá fanynka i za ostatní zvědavce.

Mezi desítkami slavných, které Tomáš Třeštík vyfotil na svém balkoně je například Hana Vagnerová.

Reklama

Další články

Načítám