Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Najednou jsem měla velikost 16. Když mi začaly být těsné džíny, myslela jsem, že se srazily v pračce. Rozhodně jsem se necítila nejzdravější a nejhezčí, a chtěla jsem se cítit znovu dobře,“ svěřila modelka a moderátorka Kelly Brook (44) v novém rozhovoru pro magazín Hello!, co ji vedlo k hubnutí.

Oči jí prý otevřela nepříjemnost, která se jí přihodila v roce 2017 na premiéře filmu Vražda v Orient Expresu. Při focení na červeném koberci na ni fotografové prý křikli, aby se „vtáhla“. Dnes už se tomu směje: „Jsem vděčná, že mi to řekli! Vlastně mysleli, že mi tím dělají laskavost, ale byl to docela šok,“ říká Brook, která je nyní spokojená s číslem 12, jež označuje jako svou „sexy velikost“.

Partnerem Brook je herec a model Jeremy Parisi. „Miluje mě bez ohledu na to, jakou velikost mám. Ani si nevšiml, že jsem přibrala. Je mu to jedno,“ pochvaluje si Brook.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám