Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Miloš Pokorný se vrací do éteru, konkrétně do rádia Expres FM, kde bude od 1. dubna moderovat pořad Ranní klub. „Je to pro mě v mnoha směrech unikátní situace. Po letech nebudu vysílat ve dvojici, navíc v rádiu, které jsem spoluzakládal a jemuž jsem programově šéfoval,“ říká Pokorný.

V propagačním audiu pak posluchače láká na hosty jako Marek Taclík, Lukáš Pavlásek nebo Michal Viewegh či na rubriky jako Pražská kavárna, Brutální job nebo Asijská hitparáda. Ranní klub se bude vysílat od pondělí do pátku mezi sedmou a desátou hodinou ranní. „Chtěl bych lehce rozčeřit vody rádiových pořadů, které jsou momentálně k poslechu,“ uvedl k pořadu.

Jako rádiový moderátor Pokorný působí od roku 1991, dlouhá léta spolupracoval ve dvojici s Romanem Ondráčkem (jako Těžkej Pokondr). Vysílal na rádiích Bonton, City, Frekvence 1 či Evropa 2. V roce 2001 se spolupodílel na vzniku Expresu FM a následně ho vedl z pozice programového ředitele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám