Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a skladatel Zdeněk Hrubý (52) stejně jako ostatní umělci nemůže nyní vystupovat. Čas karantény je pro něj tak aspoň příležitostí věnovat se bez rozptylování dokončení nového muzikálu, který má mít premiéru v září v divadle Broadway.

"Je to dětský muzikál Ostrov pokladů. Modlím se i za svého kamaráda Josefa Laufera, který je autorem scénáře a libreta. Pepíkovi držím moc palce, aby byl brzy fit a zdráv," svěřil Zdeněk, jehož kolega byl na plánované operaci srdce a poté byl uveden do umělého spánku. 

Zdeněk stejně jako další umělci nyní nemůže vystupovat. Od poloviny dubna měl hrát v muzikálu Děti ráje, který se po letech měl vrátit do Prahy. Věnuje se nahrávání a skládání ve svém studiu.  "Jsem rád, že jsem dostal nabídku od jednoho velkého obchodního řetězce a namlouvám  informativní spoty. A protože volného času je dost, tak vypomáhám online s vyučováním zpěvu a interpretace jedné talentované holčičce a možná mi přibudou ještě další dvě slečny," vyprávěl.

Volno tráví i na zahradě u svého domu. "Sekám trávu, stříhám stromky, krmím ryby v jezírku, když je hezky, tak tady i cvičím. A protože máme s přítelkyní pejska, tak vyrážíme i na delší procházky," doplnil ke svému programu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám