Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) měl plán na poslední týdny jasný, veškerý čas měl trávit na zkouškách v divadle a připravovat se na obnovenou premiéru muzikálu Kat Mydlář. Kvůli aktuální situaci však byla odložena.

„V Divadle Broadway nám přerušili zkoušení muzikálu Kat Mydlář, který měl mít ve čtvrtek premiéru a bude se přesouvat. Zastaveno je také veškeré koncertování, stopnutý je také muzikál Dracula. Snažím se v těchto dnech odpočívat, chovat se maximálně zodpovědně a věnovat se své rodině – tedy manželce Barunce a dcerce Rozárce,“ sdělil nám Daniel. Kromě toho začal pomáhat kamarádovi s truhlařinou, jak řekl Aha!. Po práci a kolezích se mu ale stýská a volá si s nimi.

„Je to v této době ta nejjednodušší cesta, jak se se svými přáteli slyšet. Zrovna včera jsem si volal s mým kamarádem a kolegou Marianem Vojtkem nebo s Oldou Lichtenbergem, tomu jsem přál k tomu, že se stal potřetí dědečkem,“ dozvěděli jsme se od zpěváka, který už také uvažuje, že fanouškům zazpívá přes sociální sítě.

„Popravdě jsem nad tím uvažoval, ale zatím jsem to nezrealizoval. Uvidíme, jak tato situace dlouho potrvá a třeba se mí fanoušci i nějakého koncertu přes internetové vysílání dočkají. Ale moc se samozřejmě těším, až se se všemi zase uvidím na koncertech a v divadle,“ dodal Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám