Hlavní obsah
Článek

Víkendové sluneční paprsky vyhnaly nastávající maminku Moniku Bagárovou (29) do přírody. Na rozdíl od nezodpovědných výletníků, kteří v parcích pořádali pikniky, si zpěvačka raději zajela na opuštěné místo u Prahy.

Sama přiznává, že si povyražení na čerstvém vzduchu užila jako nikdy. Jde totiž příkladem a poctivě dodržuje karanténu. Poslední týdny tráví jen ve svém novém domečku nebo na zahradě a snaží se zabavit vařením, úklidem nebo internetovým nákupem výbavičky pro svou nenarozenou dcerku.

„Ach... Musím přiznat, že to byl ale zážitek jít po tak dlouhé době na pořádnou procházku do přírody. Najednou je člověk vděčnej za to, co mu dříve přišlo úplně běžný. Tak a teď už zase doma, jdu vařit véču...,“ napsala si krásná brunetka k fotce, na které předvedla i pořádně kulaté bříško, a tak je jasné, že se porod pomalu, ale jistě blíží.

Zpěvačka vstoupila do třetího, a tedy závěrečného, trimestru těhotenství. Před sebou mají s partnerem Machmudem Muradovem ještě dva měsíce, než se jejich domácnost rozroste o dalšího člena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám