Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filipínsko-americký herec Nico Santos (40), v USA známý ze sitkomu Superstore, v němž si zahrál jednu z hlavních rolí, v neděli oznámil, že jeho nevlastní otec Sonny zemřel na Covid-19. Maminka Tita s nemocí také bojuje.

„Ztráta mého nevlastního otce je zdrcující, ale co mě deprimuje, je, že tato pandemie rozdělila naši rodinu,“ píše Santos.

„Nemohli jsme s ním být v jeho posledních dnech. Nemohl jsem maminku držet za ruku, když truchlila pro svého muže. Nemohl jsem obejmout bratra, když pohlédl na svět bez svého otce. Nemohu setřít slzy synovci, když se diví, že jejich Lolo Sonny už tu není. Chci poděkovat všem, kdo se za nás modlí a naší rodině nabídli v tomto těžkém čase pomoc,“ uvedl herec na sociální síti. Tam mu kondolovalo mnoho kolegů a přátel.

Herec dále uvedl, že i jeho matka, manželka Sonnyho, s nemocí bojuje. „V současné době nevyžaduje hospitalizaci,“ dodal Santos a požádal, aby se lidé za Titu modlili.

Reklama

Další články

Načítám