Hlavní obsah
Článek

Čtvrteční finále soutěže o nejlepší českou restauraci Grand Restaurant Festival konané v Míčovně Pražského hradu, se neslo v duchu prvotřídní gastronomie, ale zároveň zde manžel herečky Zory Jandové (53), hudebník Zdeněk Merta (60), neoficiálně představil svou milenku. Přestože při příchodu dvojice dělala, že k sobě nepatří, během akce se spolu několikrát bavili. Stejná žena přitom byla spatřena s Mertou již před čtyřmi lety v Karlových Varech. Při odchodu se již dvojice neskrývala a opouštěla Míčovnu Hradu společně.

O tom, že k sobě tito dva patří, proto nemohlo být pochyb. Pro herečku Jandovou musí být o to těžší, že vztah se záhadnou brunetkou udržuje její manžel již tolik let a nejedná se tak o žádný krátkodobý románek. Zora však svého muže zřejmě opustit nehodlá možná i proto, že spolu mají dvě dcery, devatenáctiletou Viktorii a devítiletou Ester.

Sám Merta událost nijak vysvětlovat nehodlal: „Já vůbec nevím, co máte na mysli. Co bych vám tak k tomu řekl, já opravdu nevím,“ mlžil na otázku deníku Blesk, kým byl doprovázen ve čtvrtek večer  na gastronomickou akci a následně raději zavěsil telefon.

Reklama

Další články

Načítám