Hlavní obsah
Článek

Lady Gaga (38) se pyšní nejen obrovským hudebním a hereckým talentem, ale také neomezenou mírou fantazie a kreativity. Ty využívá nejen v hudební tvorbě, ale také při výběru svých bláznivých kostýmů, kterými proslula. Od modelu z masa až po ty, které toho moc nezakryly, Lady Gaga své fanoušky nikdy nezklamala. A zrovna, když si myslí, že už je nemůže ničím překvapit, přijde s něčím novým, a ještě kurióznějším.

Zpěvačka, stejně jako řada dalších, slaví své dnešní narozeniny v karanténě, kterou poctivě dokumentuje na sociálních sítích. V izolaci jí dělá společnost partner Michael Polansky, s nímž randí teprve pár měsíců. Fanoušky ale ujistila, že jim to jde spolu v karanténě dobře.

Lady Gaga byla jednou z prvních celebrit, které se uchýlily do karantény, a to dávno předtím, než byla v Kalifornii povinná. Prostřednictvím sociálních sítí se snažila povzbudit své sledující, aby nepropadali panice, ale zároveň nebrali virus na lehkou váhu.

Ostatně i její práci pandemie ovlivnila. Zpěvačka posunula vydání nového alba Chromatica Ball a přiznala, že měla tajně vystupovat i na oblíbeném festivalu Coachella, který byl rovněž odložen. Než se opět vrátí na pódium, můžete si připomenout zpěvaččiny nejbláznivější kostýmy v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám