Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jednotlivé země začaly kvůli pandemii koronaviru uzavírat hranice a nařizovat hromadné karantény, nacházel se Brooklyn Beckham (25) ve Spojených státech. A tak se musel uchýlit do karantény tam, zatímco jeho rodiče a sourozenci se izolují v Británii. A jak je vidět, mamince fešného fotografa se už nejspíš stýská.

Victoria (50) gratulovala svému prvorozenému k portrétu, který si sám nafotil na obálku magazínu Icon, a ve svých Instastories si i posteskla: „Tolik nám chybí, zatímco je izolovaný ve Státech,“ napsala a v příspěvku syna označila. „Portrét, který nafotil, nám vykouzlil úsměvy na tvářích,“ dodala pyšně.

Brooklyn se vrátil do Států s partnerkou Nicolou Peltz (25) hned poté, co v Costwoldsu oslavil své 21. narozeniny. Není tajemstvím, že je nejstarší z ratolestí Beckhamových nadějným fotografem. Kromě toho mu jde ale i pózování před objektivem. A jak se ukázalo u snímků pro Icon, zvládá docela dobře i obojí najednou.

Fotky na obálku magazínu Icon si nafotil Brooklyn sám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám