Hlavní obsah
Článek

Vlaďku Erbová (42) se nám vyjádřila ke skutečnosti, že její exmanžel a otec šestileté dcery Viktorky chodí s o deset let mladší modelkou z Ukrajiny Taťánou Makarenko (21), která se nepyšní tou nejlepší pověstí.

„Od našeho rozvodu řeším s manželem výhradně jen rodičovské vztahy a jeho soukromí je pro mě tabu. Jsem ráda, že můj exmanžel na oplátku respektuje mé přání mě jako matky, aby se jeho krátkodobé známosti neobjevovaly v blízkosti mé dcery. Tudíž ani u této slečny od tyče,“  nepřímo narážela Erbová na fakt, že si blonďatá modelka přivydělávala jako go-go tanečnice ve známém pražském klubu Mecca. Kromě toho se v kuloárech o Makarenko říká, že se neživí zrovna počestným způsobem, ke slávě si pomáhá navazováním vztahů se slavnými muži.

Modelka, přezdívaná česká Halle Berry by byla nerada, aby se současná Bahenského přítelkyně díky ní zviditelňovala. "Opravdu bych nerada, aby slečny mého bývalého manžela měly se mnou jakoukoli spojitost," dodala nakonec Erbová, pro kterou je nyní celá věc uzavřená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám