Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poznáte tohoto sympatického klučíka na fotce z dětství? Odmala se aktivně věnoval sportu, který ho naplňoval, a možná se mohl stát vrcholovým sportovcem. Ale odmala ho to také táhlo k tomu bavit lidi, což nakonec na plné čáře zvítězilo. Známý herec, komik, scenárista a také moderátor v jedné osobě Lukáš Pavlásek (45) zapátral v domácím archivu a pochlubil se fotkou ve sportovním úboru z oddílu, který v dětství navštěvoval.

Spolu s tím jsme ho požádali, aby exkluzivně pro Super.cz na toto období zavzpomínal. „Jako malý jsem chodil na Vinohrady do Klokánka, kde jsem patřil mezi přeborníky v běhu, házené, volejbalu, atletice a plavání,“ popsal nám Lukáš své dětství, kdy byl u něho sport na prvním místě.

I když to Pavláskovi v míčových hrách šlo, nemusí litovat, že se dal na uměleckou dráhu. „Kdybych u toho zůstal, mohl jsem dnes být přeborníkem v reprezentaci a vyhrát několik mistrovství světa. Ale už jako malý jsem byl skromný a rozhodl se uvolnit místo méně talentovaným sportovcům, kteří by se v mé přítomnosti nikdy nedostali k míči,“ dodal závěrem Lukáš, kterého v poslední době také zaměstnává jeho nová talk show Na Pavláska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám