Hlavní obsah
Článek

Že není mateřská žádná dovolená, už ví i Berenika Kohoutová (33). Ta si nyní užívá první měsíce se svou prvorozenou holčičkou Lolou, kterou porodila partnerovi Kryštofovi.

Zpěvačka a herečka se svěřila s tím, jak si zvyká na novou úlohu, a že to není vždy tak snadné, jak se o nejkrásnějším období v životě vypráví.

„To kafe nikdy nedopiju. Kryštof mi koupil červenej ovladač na PS (PlayStation), abych mohla hrát, až se budu nudit-haaaahahahahahahaaaaaa, z knihy přečtu 3 stránky a zavíraj se mi oči,“ odkrývá realitu unavená maminka Berenika. Na svém instagramovém profilu ukázala, jak to vypadá v jejím obývacím pokoji během karantény a jak tráví běžný den se svým miminkem.

„Snažim se nezůstávat celej den v pyžamu! A taky od dvou odpoledne nemyslet na skleničku červenýho. Když si ji pak v 8 večer dám, katapultuje mě to rovnou do postele. Pokud neusnu v kuchyni s hlavou na stole. Ale stejně, nic není víc,“ dodává s nadsázkou.

Humor neztrácí ani její věrní fanoušci. Například jedna Bereničina sledující postřehla na fotce detail, který dokazuje, že zpěvačka zatím zvládá i péči o sebe. „Ale máte nalakované nehty na nohách, takže ještě dobrý,“ vtipkuje fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám