Hlavní obsah
Článek

Evangeline Lilly (40) zažila v posledních dnech nejspíš krušné chvilky, protože se konečně rozhodla nasypat si popel na hlavu. Herečka nedávno prohlásila, že si cení víc svobody než vlastního zdraví a karanténu v období pandemie koronaviru nedodržuje. Dokonce se pustila do debaty se sledujícími na Instagramu a v komentářích rozjela nejrůznější konspirační teorie.

Poté, co se do herečky pustili nejen fanoušci, ale i například její kolegyně ze seriálu Ztraceni Maggie Grace nebo hvězda Hry o trůny Sophie Turner, Lilly sdílela srdceryvnou omluvu.

Uvedla, že její komentáře byly necitlivé k těm, kteří kvůli viru utrpěli ztrátu někoho blízkého, a pokračovala: „Prarodiče, rodiče, děti, sestry, bratři umírají a svět se snaží najít způsob, jak zastavit tuto velmi skutečnou hrozbu. Moje následné mlčení působilo špatně a arogantně,“ uznala konečně závažnost situace.

„Když jsem to psala, myslela jsem, že uklidním nastalou hysterii. Teď vidím, že jsem jenom sdílela vlastní frustrace s už tak vyděšenou společností. Truchlím nad ztrátami na životech a těžkými rozhodnutími, které musí zdravotníci po celém světě dělat. Bojím se o naše komunity, o malé podniky a rodiny, které žijí od výplaty k výplatě, a dodržuji daná doporučení, abych situaci pomohla,“ kála se v příspěvku na Instagramu a ujistila sledující, že karanténu už dodržuje.

Reklama

Další články

Načítám