Hlavní obsah
Článek

Už zanedlouho se stane dvojnásobnou maminkou. Lenka Zahradnická se těší na nový přírůstek do rodiny. S přítelem a prvorozenou dcerkou Jasmínkou už se těší na dalšího člena domácnosti. Na období, kdy miminko ještě nosí pod srdcem, si chtěla nyní herečka udělat vzpomínku.

V době karantény je však zcela nemožné absolvovat profesionální focení, a tak se do toho vrhla sama. „Řekla jsem si, že by to možná chtělo si udělat nějaký fotky s břichem, abych měla památku a taky aby to druhému mrňousovi třeba nebylo líto. Ovšem v době karantény to není zase taková sranda,“ svěřila se Lenka, která se pochlubila opravdu originálními snímky.

„Důležité je to nevzdat, takže jsem se do toho pustila sama se svou kámoškou samospouští. A myslím, že naprosto vypovídají o mém "jiném" stavu. Tak co už, tohle jsem prostě já a to dítko v břiše moc dobře ví, co si vybralo za matku, takže břicho zasypané pírkama a botičky v ruce snad ani nemohlo čekat. Humor, to je lék na všechno!“ dodala Lenka ke snímkům v pruhovaném triku a vařečkou v ruce.

Reklama

Další články

Načítám