Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zásoby sexy fotografií z pláže, na kterou už se podle přísných nařízení ve Španělsku, které se stalo jednou z koronavirem nejvíc postižených evropských zemí, nesmí, Tereze Kerndlové (37) docházejí. A protože to nevypadá, že by hned tak mohla odletět domů, jak si přeje, pro fanoušky se fotí aspoň na zahradě domu, kde tráví s partnerem karanténu.

Z posledních statusů zpěvačky, i když k nim postuje svůdné snímky, už čiší trochu zoufalství. "Poletím. Nepoletím? Tak nám opět zrušili let. Ale poletím. Akorát, že nevím kdy," píše. "Neeee, jsme v pohodě, nehroutíme se! Takže vše s optimismem. Jen můj muž říkal, aby z toho nebyly dva roky prázdnin," nesnáší zpěvačka moc dobře to, že je odříznutá v Marbelle, zatímco rodinu má v Česku.

Snaží se být s rodinou v kontaktu aspoň online. "Facetime je na pořadu dne hned několikrát. Stále jsme v kontaktu. Sbírám už i screeny obrazovky! Kontakt s rodinou, když spolu třeba i nejste v jedné domácnosti v dnešní situaci, natož když jste od sebe tak daleko jako my, je nesmírně důležitej. Pomáhá to na psychiku," radí Tereza a sama se svojí radou řídí.

Od sledujících se dočkala slov podpory, ale nevyhnula se ani záporným reakcím na to, že si prodloužila pobyt, a to, že se teď nemůže dostat domů, jí někteří buď přejí, nebo jí dokonce píší, ať se vůbec nevrací. I na to Kerndlová reagovala.

"To víte, že mám strach o rodiče, o babičku, o celou svou rodinu, o své blízké a přátele. A to, že jsem odjela 19. 2. a posunula odlet, abych se nestřetla s lidmi, kteří v té době netušili, že můžou být nakaženi, je moje volba. Já se chráním, jak to jen jde, a takový ty řeči, ať nepřivezu koronavirus nebo ať si tady zůstanu absolutně, nepřijímám a jsem nad věcí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám