Hlavní obsah
Článek

Vlaďka Erbová (42), která čeká miminko s fotbalistou Tomášem Řepkou (50), není jediná, kdo si po rozvodu užívá nový vztah. Super.cz vypátral, že exmanžel vnadné krásky Zdeněk Bahenský (25) si našel rovněž náhradu.

Za vnadnou Erbovou si hokejista vybral mladou krásku Taťánu Makarenko (21). Ta je o celých deset let mladší, než Vlaďka. „Nerada bych se k našemu vztahu vyjadřovala. To, co je mezi mnou a Zdeňkem je čistě naše věc,“ nepřímo potvrdila Makarenko vztah s Bahenským, o kterém už v zákulisí mladoboleslavského hokeje kolují legendární historky.

Vyvinutá kočička původem z Ukrajinské Oděsy není v showbyznysu úplným nováčkem. Blondýnka, která loni dokončila gymnázium a nyní studuje Metropolitní univerzitu už stihla absolvovat pěknou spoustu soutěží krásy.

Dalo by se říci, že absolvovala v posledních dvou letech doslova maraton soutěží. Soutěžila o titul Dívka Šumavy (v roce 2008 v soutěži mimo jiné tehdy druhá skončila bývalá Marešova milenka Gábina Dvořáková), Miss Jihlava Open, Miss Olympia Teplice, Miss Fantom, Miss Praha Open a další. Blodnýnka navíc nyní společně se zkušenější Kateřinou Průšovou organizuje charitativní soutěž krásy Miss Face, jejíž finále se uskuteční příští úterý. Jsme zvědaví, jestli se dívka, přezdívaná mezi kamarády „Makarena“ objeví po boku Bahenského.

Reklama

Další články

Načítám