Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová (35), hvězda mj. muzikálu Čarodějka, který se pochopitelně v současné době nehraje, se s námi podělila o svůj program během karantény. Doma se rozhodně nenudí. A štěstí má i v tom, že u domečku, kde se snoubencem Karlem bydlí, mají i malou zahrádku.

Právě na zahradě venčí svého malého pejska Fazoli. "Ještěže nemáme většího, to by ten prostor asi nestačil," svěřila. A Fazoli natočila i při drezuře, takže se můžete podívat i na to, které povely její mazlíček umí.

Elis stále pracuje, zkouší aspoň doma na muzikál Ples upírů, který by se měl vrátit na jeviště GoJa Music Hall, online vyučuje zpěv a také dělá živé koncerty na Facebooku. "Jen se Kájou trochu pereme o počítač, má home office a máme jenom jeden," prozradila.

Činí se i v kuchyni, peče hlavně sladkosti, ovšem sama musí v jejich konzumaci trochu brzdit. "To bych se nevešla do svatebních šatů. Snažím se to kompenzovat aspoň cvičením. Do fitka teď nemůžu, takže jsem vytáhla aspoň švihadlo a obruč," doplnila a ve videu můžete ukázku i vidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám