Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a šansoniérka Ester Kočičková (43) se dnes krátce po druhé hodině odpolední vdala za svého životního partnera Igora Kozáka. Své „ano“ si snoubenci řekli v Písecké bráně na Hradčanech. Obřad trval zhruba dvacet minut a zúčastnila se ho asi stovka pozvaných. A kromě toho, že Ester všechny překvapila volbou barvy svých svatebních šatů, nastal problém při závěrečných podpisech!

Zatímco ženich zvolil klasický černý oblek, nevěsta si pro svůj velký den vybrala opravdu netypický outfit. Přišla totiž v dlouhých černých saténových šatech, které byly potaženy krajkou a s krajkovými rukavičkami stejné barvy. Se žlutočervenou kyticí to byla opravdu neobvyklá kombinace. Jelikož je ale Ester výrazný typ ženy, může si to dovolit.

K oltáři nevěstu odvedl její přítel. Poté je oddal pan Petr Ayeboua, kterého si Ester podle jeho tmavé barvy pleti sama vybrala. „Viděla jsem nejdříve jeho fotku a připadal mi nějak více důvěryhodný. Proto jsem chtěla, aby nás oddal právě on,“ řekla nevěsta všem přítomným.

Doposud probíhalo vše podle plánu. Pak ale nastal menší zádrhel. Když bylo po samotném obřadu a došlo na podpisy, Ester se zarazila a prohlásila, že příjmení Kozáková neumí napsat, protože na to není zvyklá. Nakonec se však přece jen povedlo a nevěsta svůj svazek zpečetila nejen slibem a polibkem, ale i právoplatným podpisem. Na šťastný život si novomanželé připili z plastových kelímků.

Reklama

Další články

Načítám