Hlavní obsah
Článek

Lily Allen (38) se na Instagramu pochlubila selfie s roztomilými dcerkami Ethel (8) a Marnie (7), které má ve střídavé péči s bývalým manželem Samem Cooperem. Dívenky si loni dokonce odbyly svůj debut na červeném koberci. V popisku fotky se Lily rozepsala o svých frustracích kvůli pandemii koronaviru, i ona s rodinou skončila v domácí karanténě.

„Za těch pár dní jsem zestárla tak o deset let. Jsem unavená a vyděšená, ale zatímco jsme uvěznění doma z důvodů, se kterými nic neuděláme, stojí za to si připomenout, že řada rodin po celém světě je z různých důvodů odvlečena ze svých domovů, ať už kvůli finanční tísni, válce, domácímu násilí nebo i klimatickým změnám. Máme vlastně docela štěstí.“

V lednu loňského roku zpěvačka potvrdila, že je po dvou letech konečně rozvedená. Přiznala také psychické problémy, které po rozchodu s manželem následovaly. V loňském roce ale také začala nový románek s hvězdou seriálu Stranger Things, hercem Davidem Harbourem (44). S tím také sdílí karanténu v průběhu pandemie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám