Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Ochotská (39) nafotila na Kanárských ostrovech kalendář, který se ponese v africkém stylu. Moderátorka nováckého zpravodajství bude doslova k nepoznání. Zatímco doposud na fotografiích byla vždy za blond kočičku ze zpráv, nyní se převtělí v ženu vamp, v beduínku, ozdobena afro vlasy nebo tygřích outfitech.

"Myslím, že hodně lidí bude překvapeno. Je to moje úplně nová poloha. Z počátku jsem se trošku bála, ale z výsledku jsem nadšená," prozradila Super.cz Ochotská.

Focení na Kanárských ostrovech si Míša užívala. "Byl to nádherný týden. Díky cestovce, která se o mě a celý tým skvěle postarala, protože je specialistou na Kanárské ostrovy, bylo focení dokonalé. Bydleli jsme v luxusním hotelu Baobab, který navíc skvěle korespondoval s kalendářem, protože je celý postavený v africkém stylu. Několik fotek jsme nakonec dokonce fotili v samotném hotelu," vysvětlila Ochotská, která kalendář pokřtí 18. ledna.

"Čeká mě oslava mých narozenin, příprava Vánoc, nakupování dárků a Silvestr v New Yorku. Tak jsem se rozhodla, že si křest nejvíc užiju až po Novém roce. A bude to oslava s velkým o," dodala sexy moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám