Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Roberta Jaškówa (54) diváci znají ze seriálů Expozitura, Cesty domů, a hlavně z Ordinace v růžové zahradě, kde hraje záporáka, doktora Máru. „Já jsem zvyklý hrát gaunery, takže když jsem se dozvěděl, že doktor Mára nebude typický klaďas, a že navíc bude mít plné kapsy fetu, nepřekvapilo mě to,“ řekl při nástupu do seriálu herec, jenž je ve skutečnosti sympaťák každým coulem.

Divákům Ordinace nyní nahrál vzkaz, v němž jim přeje zdraví, apeluje na zodpovědnost, mj. nošení roušek, a dává tipy, co dělat doma v karanténě. „Já se například vrhnu na třídění fotek v počítači, kde jich máme asi miliardu. Čtěte, věnujte se dětem, rodičům, blízkým. A především buďte ohleduplní, vstřícní a zodpovědní,“ říká.

Video Jašków natočil v dílně, kde teď také tráví dost času. Je totiž vášnivý kutil. Stejně tak roušku si „spíchl“ sám. Šít ho naučila maminka, která ho vedla k samostatnosti.

Roušky šije i jeho žena Petra, spolu s Michaelou Badinkovou (45) a její sousedkou. Věnovaly je pražské porodnici U Apolináře.

Reklama

Další články

Načítám