Hlavní obsah
Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) se v době karantény rozhodla pro zajímavý krok. Aby nemusela do obchodu, zkusila sehnat přísadu na jeden ze svých receptů přes Twitter.

Na svůj účet přidala prosbu, že nabídne svůj vyhlášený banánový chlebíček někomu, kdo jí za to dá římský salát. Na tuhle výzvu se ozval jeden z jejích fanoušků, náhodou také úspěšný youtuber Chris Klemens, který se s pytlíkem salátu vyfotil.

Teigen se ovšem nedala přesvědčit tak rychle, chtěla od něj důkaz, že to není stará fotka, a tak se mladík dokonce natočil a ukazoval na chytrých hodinkách, jaké je datum.

K výměně došlo na parkovišti, které modelka vybrala, a tvrdé podmínky odstupu několika metrů dodrželi za pomoci dětské hračky. Chrissy s manželem, zpěvákem Johnem Legendem přivezli dětské autíčko, na které naložili banánový chlebíček, a poslali ho pár metrů ke Klemensovi a jeho kamarádovi. Ti pak poslali slibovaný římský salát na ledu.

Kuriózní výměnu natočili na Twitter a dokonce si poté vyfotili selfie, ovšem stále z bezpečné vzdálenosti, jak můžete vidět na fotce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám