Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová (56) se rozhodla v době pandemie koronaviru, která sužuje celý svět, nic nepodcenit.

Samozřejmě dodržuje hygienu, která v jejím případě neznamená pouze pečlivé mytí rukou, ale také potravin. „Už jste na tom taky někdo jako já?“ zeptala se fanoušků u fotky, na níž má v odkapávači u dřezu nádobí, ale hlavně zeleninu, uzeniny a mléčné výrobky.

A dostalo se k ní hned několik přitakání, Míša není jediná, kdo vzal za vlastní i tuto formu hygieny a omývá zakoupené potraviny. „Děkuji, bála jsem se, že si budou lidi klepat na čelo, že přeháním,“ odpověděla jedné z žen.

Preventivně se také dočasně rozloučila s partnerem Josefem. Ten se před časem na Moravě zúčastnil pohřbu, kde se setkal s několika lidmi, a pro jistotu tam zatím zůstal.

Michaela Kuklová s partnerem Josefem

Herečka v únoru oznámila, že bojuje s rakovinou prsu a má po operaci. Dle svých slov se cítí dobře. „Děkuji za množství zpráv, které denně dostávám, moc se snažím je alespoň přečíst a přednostně komunikovat s těmi, kteří si sami něčím procházejí, ať jde o jakoukoli závažnou nemoc. Věřím, že se tak podporujeme navzájem,“ poděkovala fanouškům za podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám